søndag, marts 05, 2006

FRENCH TOAST


Søndags-morgenmad

Ikke altid om søndagen, men alligevel ind imellem skal der laves og spises lidt ekstra godt.
French Toast kan være rigtig godt hvis ikke lige bageren er om hjørnet og man har lidt brød fra dagen i forvejen.

Jeg må indrømme at det smager bedst med "Sandwichbrød" eller "Toastbrød". Men prøver så at finde noget der er ikke er helt hvidt og pappet.

Til fire skiver pisker jeg følgende sammen
  • et æg med
  • en spiseske mælk
  • en teske kanel
  • lidt sukker og lidt salt

Brødet bliver vendt heri og lægges derefter på en varm pande med smeltet smør vendes og steges til det er gyldent.

Smør, da det er eneste der duer her. Man kan jo se på det på den måde at det kun er en sjælden gang og at der pr. brød ikke behøves mere, - måske endda mindre- end der ville have gået til et rundstykke.

Som prikken på i'et stryger vi lidt Akaciehonning ovenpå inden servering

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det ser jo forrygende godt ud. Lige hvad man kan drømme om sådan en mandag.

13:19  

Send en kommentar

<< Home