torsdag, juli 06, 2006

The heart life of a shrimp!


I går var det perfekt med et let sommermåltid i haven. Hvad kunne være bedre end en dejlig rejemad med et køligt glas hvidvin!? Lige idet jeg var var ved at tage denne bid, opdagede jeg at der var et hjerte på denne lille stump af en reje. Det var for fascinerende til at gå unoteret "ned", og havde fortjent at blive foreviget.


Men det var ikke det eneste hjerte jeg mødte denne aften. Peter havde allerede været i køkkenet for at skære sig en stump af denne lemon til sin Corona. Tja, også lemoner har et hemmeligt skjult hjerte, selvom de kan være lidt sure engang i mellem.


Rejemad, quick & beautiful
Skulle du en dejlig sommeraften have en flaske kølig hvidvin i dit køleskab, så foreslår jeg at du bruger tiden til at nyde i stedet for at yde:
du tager nogle - gerne mange- friske rejer og blander dem med en god rejesalat fra supermarkedet.
Hvor svært kan det kan det være: En skive brød,et salatblad og lidt lemon og en dejlig næsten hjemmelavet og ikke for fed rejesalat .